"Suarez önskade oss lycka till"

Bild till nyheten "Suarez önskade oss lycka till"
Brendan Rodgers fick ett meddelande från sin före detta skyttekung innan matchen där han önskade laget lycka till inför mötet med Southampton.

Efter 3,5 fina år lämnade Luis Suarez under sommaren Liverpool för Barcelona. När hans gamla klubb idag premiärspelade på Anfield passade han på att önska sina gamla lagkamrater lycka till.

Brendan Rodgers berättade på sin presskonferens efter matchen att Luis Suarez skickat ett lycka till-meddelande till laget.

På frågan om hur Suarez flytt kommer att påverka Liverpool svarade Rodgers: "Våra ambitioner i Liverpool måste alltid vara större än en spelare, vilket jag sagt många gånger. Stora klubbar tappar spelare. Våra ambitioner är större än Luis."

"Han skickade ett fint meddelande till oss imorse där han önskade oss lycka till och hoppas att vi startar starkt. Det var en fin gest."

"Han är en vän till Liverpool nu och vi ser framåt. Vi är större ännågon enskild spelare."

"Vi är ute efter en anfallare till. Det är något vi tittar efter, men det beror på vad som finns tillgängligt. Vi kommer att leta under de resterande dagarna av transferfönstret."

"Ni ser vilka spelare vi har och vilka kvaliteter som finns. Flytet kommer att komma och premiären handlade om att vinna - och vi vann."

Rodgers fick frågan på om han svarade på Suarez meddelande.

"Ja, det gjorde jag. Han är en bra kille, men han har lämnat. Hans hjärta är med Liverpool och han kommer alltid att vara Liverpool. Det var en väldigt fin gest."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer