Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

LFC.se/blimedlem är länken för att bli ny medlem/förnya medlemskap i officiella svenska supporterklubben.

– Du slussas då vidare till vår medlemssida på Sam Dodds/377 Sport som hanterar och distribuerar medlemspaketen.

– Ditt stöd är ytterst värdefullt då sajten/supporterklubben till stora delar drivs genom medlemsintäkter. Vi upplyser gärna om att föreningen aldrig sedan starten 1999 har haft något vinstdrivande syfte, vilket innebär att vi i praktiken startar varje ny säsong "från noll".

 • Pris: 299 kr/år (cirka 25 kr per månad). Familjemedlem: 99 kr/år.

DETTA INGÅR

 • Digitalt medlemskort (laddas ned via appen Cardskipper) eller ett plastkort för dig som önskar det (kommer med posten). 
 • När du förnyat kan du själv logga in och uppdatera medlemskontot, då uppdateras per automatik även datum på medlemskortet i Cardskipper. Nya medlemmar får en SMS-kod, det behövs inte om du varit medlem tidigare. 

* Plastkortet 23/24, fram och baksida där du textar ditt namn. Bild ovan: Digitala medlemskortet via appen Cardskipper.

 • 15 % rabatt på notan (ej alkohol) för dig 1 + en gäst på O´Learys restauranger mot uppvisande av giltigt medlemskort, digitalt eller plast.
 • Rabatter även hos kedjan Shady Burgers, Örebro Hamnkrog, Bolinders Strands Krog i Järfälla, Nordic Sports Bar i Göteborg och Mejeriköket i Umeå med giltigt medlemskort. Läs om rabatter/tjänster bland våra företagspartners i 1892-klubben.
 • 10 % rabatt på varje köp i klubbshopen Sam Dodds samt 50 kr i Sammy Coins.
  • Snabb, daglig nyhetsservice och reportage på LFC.se om spelarna och klubben, läsvärda krönikor, matchrapporter och tävlingar inför varje match. Nya avsnitt från podden varje vecka.
  • Inloggningsuppgifter så att du kan kommentera/debattera nyheter, delta i tävlingar m m.
  • Chans att ansöka om digitala biljetter till vissa hemmamatcher på Anfield under säsongen via utlottning eller först-till-kvarn-principen. Ett tips är att hålla utkik dagligen på sajten.
  • Observera att du både måste ha aktivt medlemskap i LFC.se samt även Full eller Light Membership i officiella supporterklubben inklusive supporter-ID för att kunna ansöka om matchbiljetter.

  Glömt lösenordet? Inga problem, återställ här.

  COOLA NYHETER 2023/24 

  Vi har plockat fram två supersnygga retro-tischor i klassiskt röda och vita varianter där du även kan beställa namn och nummer på ryggen! Den finns också att beställa med enbart logotypen.

  Har du redan förnyat medlemskapet funkar det ändå att lägga till någon av dessa produkter till grymt rabatterade priser. Följ denna länk.

  1892-KLUBBEN FÖR FÖRETAGARE 

  Driver du företag i Sverige och älskar Liverpool FC?

  Bli vår samarbetspartner i 1892-klubben för endast 1892 kr per år och som dessutom är avdragsgill. I gengäld får du bland annat exponering på sajten med logga, länk och en kortare företagspresentation samt möjlighet att nå ut med erbjudanden och rabatter till medlemmarna. Win-win.

  LFC.se lockar 30-40 000 dagliga besökare. Läs mer här, fyll i formuläret och skicka in så tar vi kontakt.

  1892-klubben är ett nätverk där hela den svenska LFC-familjen kan hjälpas åt och samarbeta, även utanför planen eller tv-soffan. Möjligheten att nå ut med erbjudanden eller rabatter till en rimlig peng kan vara till stor nytta både för företagare och för supporterklubbens medlemmar.

  LISTA: Alla företagare i 1892-klubben 

  FÖRMÅNER 23/24

  VING – vår resepartner till Anfield 

  • Vings fotbollsresor arrangeras i samarbete med svenska supporterklubben och alla som bokar måste därför vara aktiva medlemmar  
  • Ving är officiell Match Breaks Supplier för Liverpool FC. Det betyder att du får matchbiljetten skickad med e-post direkt från klubben före avresa
  • Vings biljetter är alltid med Code Lounge som är riktigt fina och trygga sittplatser mitt på Main Stand (L11/L12 mellan mittbana och Anfield Road). Du slipper alltså att hamna längst upp under takåsarna som ofta är fallet hos många andra resebolag
  • Klicka här för att se reseutbudet till Anfield.  
  • Bokar du en resa innan 1 september via länken är du med i utlottningen av en resecheck för två (värde 14 000 kr)
  • Medlemsresa till Liverpool - Brighton den 29 mars – 1 april 2024 med reseledare (OBS! Slutsåld)

  Notera att vi som officiell svensk supporterklubb är uppmanade av LFC centralt att inte samarbeta med resebyråer med olaglig biljetthantering, då det i England strider mot lagen att vidareförsälja matchbiljetter.

  SAM DODDS

  • Som aktiv medlem i svenska supporterklubben får du 10 % på alla köp i klubbshopen + 50 kronor i Sammy Coins 
  • Sam Dodds/377 Sport har sitt säte och lager i Stockholm och är fristående från supporterklubben. De hanterar och distribuerar våra medlemspaket sedan 2004 

  O´LEARYS

  • 15 % rabatt på maten för medlem + 1 gäst mot uppvisande av giltigt digitalt medlemskort som du snabbt laddar ner till din mobil/smartphone i appen Cardskipper
  • Uppvisande av det traditionella medlemskortet i plast gäller också, som skickas ut med posten när du köper medlemskap
  • Vid händelse av nekad rabatt, mejla O´Learys Trademark direkt och klaga: [email protected] 

  SPONSORHUSET

  Stöd LFC.se svenska supporterklubben när du ska handla/shoppa eller boka hotell på nätet. 

  Gå via vår sida hos Sponsorhuset så får både du och vi pengar tillbaka. Lär dig hur Sponsorhuset fungerar och slutför deras Bonusstege här: https://www.sponsorhuset.se/lf...

  Svenska Spel 

  Supporterklubben kan få upp till 2,5% för alla dina spel som du lägger på Svenska Spel. Det enda du behöver göra är att alltid klicka dig vidare till Svenska Spel från Sponsorhuset. Spara denna länk på din telefon: http://www.sponsorhuset.se/lfc...

  Hotellnätter

  Sponsorhuset har avtal med de största hotellsajterna och varje bokning ger pengar tillbaka som delas mellan dig och svenska supporterklubben.

  Du betalar inget extra och får dina bonusnätter som vanligt. Se alla hotellsajter som finns anslutna på Sponsorhuset här: https://www.sponsorhuset.se/lf... 

  Handla smart

  Det är enkelt att lägga in Sponsorhusets "Handla Smart" på din dator, mobil eller padda. När detta är klart så blir du påmind varje gång du besöker en nätbutik som kan ge svenska supporterklubben och dig pengar tillbaka.

  Du behöver alltså aldrig mer tänka på att gå via Sponsorhuset. Ett knapptryck och du kan aldrig missa ett köp. Lägg till Handla Smart på din dator här: https://www.sponsorhuset.se/lf...

  Glöm inte appen 

  Med några knapptryck laddar du ner ner Sponsorhusets app. Med appen kan du klicka dig vidare till nästan 600 olika butiker. Det blir alltid pengar till både dig själv och svenska supporterklubben från dina köp och bokningar. Inget blir dyrare för dig som handlar!

  Ladda ner Sponsorhuset appen här och kom igång direkt: http://www.sponsorhuset.se/lfc...

  PRISTÄVLINGAR 23/24

  Resultattävling

  Inför varje match under säsongen (gäller både liga- och cuper) lägger vi ut resultattävlingar där det gäller att logga in och tippa rätt halvtids- och slutresultat, kryddat med minuttips för sista mål.

  • Tävlingsformuläret hittar du på startsidan LFC.se eller när du är inloggad på sajten
  • Efter varje rättad match tar en ensam vinnare hem ett fint pris från klubbshopen Sam Dodds.
  • Gäller det Premier League-match ingår den i tävlingen LFC-tipset (läs nedan).
  • Under "Mina sidor/Liverpooltipset" kan du även skapa interna tävlingar tillsammans med dina kompisar.

  LFC-tipset

  Här tävlas det om att bli supporterklubbens mästertippare i den sammanlagda resultattävlingen över 38 matcher som drar igång vid PL-premiären i augusti och avslutas i maj 2024.

  Missa aldrig att lämna in tipset inför matcherna, för du kan nämligen vinna följande:

  • 1:a pris: 5 000 kr i presentkort för en resa till Anfield  
  • 2:a pris: 1 000 kr att handla för i klubbshopen Sam Dodds
  • 3:e pris: 750 kr att handla för i klubbshopen Sam Dodds

  Vinnarna presenteras på LFC.se efter avslutad säsong i maj 2024.

  Spelarbörsen

  Logga in på LFC.se direkt efter varje match och hjälp oss att betygsätta spelarna efter skalan 1-5.

  • Formuläret hittar du på startsidan en stund efter slutsignalen eller om du följer länken i nyheten om Spelarbörsen.
  • Efter avslutad omröstning slumpar vi ut 300 kr till en vinnare att handla för i klubbshopen. Beloppet sätts in på medlemskontot.
  • Spelarbörsen ligger också till grund för omröstningen Årets spelare 

  Ta ut ditt lag

  Inför vissa matcher kan du logga in och plocka ut din egen startelva som sedan redovisas i en separat nyhet där vi presenterar majoritetens lag. Vid dessa tillfällen lottar vi även ut fina priser bland er som röstar.

  Matchbiljetter

  Ett tips är att hålla utkik på LFC.se dagligen eftersom vi då och då lägger ut erbjudanden om officiella biljetter till hemmamatcher i Premier League. Endast aktiva medlemmar kan ansöka om dessa och vill du bli stödjande medlem registrerar du dig snabbt på lfc.se/blimedlem

  Övriga utlottningar

  Betalande medlemmar deltar automatiskt i utlottningar av resecheckar, signerade souvenirer m m, som vi lägger ut på LFC.se under säsongens gång.

  Skänka bidrag

  Vill du av någon anledning absolut inte vara medlem men ändå stötta arbetet med sajten och svenska supporterklubben, så går det även bra att skänka valfri summa till supporterklubbens Swish: 123 445 42 03.

  Skriv "Sponsring" på insättningen. Vi är tacksamma för allt stöd då det lösgör resurser att erbjuda en bättre produkt och bättre tävlingspriser.