Daniel Forsell

Född
1990
Familj
Sambo och dotter f. 2018
Bor
Borås
Sysselsättning
Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Aktiv/Fd aktiv inom fotbollen
Spelat i Hillared, Elfsborg, Mariedal, Grimsås och Gånghester/Målsryd. Största meriterna är juniorallsvenskan med Mariedal och div. 3 med Grimsås.
Andra fotbollsuppdrag
Favoritspelare
Steven Gerrard (Luis Suarez). Finns många spelare som lyckats trollbinda en även i tider då klubben haft det tungt. Aktiva i dagens Liverpool: Bobby Firmino, Sadio Mané, Van Dijk... Listan tar väl aldrig slut innan jag gått igenom hela laget, men mest av allt: Jürgen Klopp.
Intressen
Fotboll i allmänhet, Liverpool i synnerhet. Resa.
När och varför Liverpool
När jag började spela fotboll så hade jag en Owentröja, vet dock inte om det är anledningen att det var just Liverpool jag fastnade för. Jag har en storebror som också är röd, vilket säkert kan ha spelat in. Men förhoppningsvis var det väl ett bländande spel som övertygade mig någon gång kring 94-95. I och med arbetet med supporterklubben och med åldern möjligheten att själv åka till England så har det verkligen tagit överhanden under sent 00-tal, även om det var ett brinnande intresse även inn
Minns gärna
Istanbul 2005. "Mission Impossible is accomplished.", Steven Gerrard-finalen 2006 och Xabi Alonso och Luis Suarez överhuvudtaget. Fernando Torres likaså, även om det var ett tyngre avslut på den sagan. Sen givetvis alla matcher man upplevt live och i dagsläget njuter jag bara av en av de bästa upplagorna Liverpool någonsin haft!
Kloka och tänkvärda ord
Form is temporary - Class is permanent
Uppdrag på sajten
Ordförande i Liverpool Supporters Club Sweden, nyhetsskribent & korrespondent i Borås.