Sterling imponerade - Sturridge matchvinnare

Bild till nyheten Sterling imponerade - Sturridge matchvinnare
Raheem Sterling gjorde en mycket bra insats för England i 1-0-segern mot Danmark igår. Daniel Sturridge segerskytt.

Sterling gjorde blott sin andra landskamp för England, 16 månader efter debuten mot Sverige. Lagkamraten i landslaget och Liverpool, Jordan Henderson, var full av lovord efter matchen.

"Raheem har varit fantastisk för oss i Liverpool och gjorde det igen för England i den här matchen", sade Hendo till Liverpool Echo.

"Han var väldigt positiv och ville ha bollen hela tiden så att han kunde utmana."

"Det är inget som skrämmer Raheem. Han var strålande och förhoppningsvis fortsätter han att vara det tills slutet på säsongen."

En annan Liverpoolspelare, Daniel Sturridge, blev enda målskytt i segern mot Danmark igår och för första gången på 37 år var det fem Liverpoolspelare i starelvan för Three Lions.

"Det visar hur bra vi har gjort det", sade Henderson.

"Vi jobbar väldigt bra tillsammans och fungerar väl ihop på planen. Vi försöker att ta med oss det från klubblaget till landslaget."

Henderson var även nöjd med sin egen insats.

"Jag spelar med stort självförtroende för ögonblicket och jag trivs verkligen med fotbollen just nu. Det går bra för Liverpool och att få vara med landslaget är också ett lyft. Förhoppningsvis kan jag fortsätta att prestera bra resten av säsongen."

"Det skulle betyda allt för mig att komma med i VM-truppen, och att få representera mitt land i VM. Men först och främst har jag ett jobb att göra för Liverpool. Jag kommer att ge allt fram tills säsongen är över. Klarar jag det, så har jag en bra chans att få åka med till VM också."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer