"Allt hänger på nästa match"

Bild till nyheten "Allt hänger på nästa match"
Jamie Carragher säger att man måste se till resultatet i den kommande matchen mot Manchester City innan man kan säga om ett kryss på Emirates var gott nog.

35-åringen startade sin andra match på raken och gjorde en storstilad insats. Angående hur bra resultatet var tycker 'Carra' att man behöver vänta och se tills efter matchen mot City till helgen.

"Det är svårt att säga, för innan matchen hade du tagit det, men en timme innan matchen så är det en besvikelse", sade Carragher till Sky Sports.

"Jag menar alltid att du får vänta och se till efter nästa match om en kryssmatch var ett bra resultat."

"Vinner vi nästa match, så är det fantastiska 4 poäng. Förlorar vi, så är det 1 poäng utav 6 möjliga. Vi måste få med oss något från City."

"Man vill sätta dem under press - vår plan var att åka dit och göra det svårt för dem och attackera med våra kontringar", sade vice-kaptenen om matchen mot Arsenal.

"Det fungerade de första 60 minuterna. Arsenal ska ha beröm för sättet de pressade oss på och vi kunde inte hålla vår ledning."

Carragher, som har gjort näst flest framträdanden för Liverpool någonsin, har fått mindre speltid den här säsongen, men säger att han alltid är redo när chansen kommer.

"Det är en stor trupp och alla vill spela", sade Liverpoolsonen.

"Jag har haft tålamod och har lyckligtvis fått spela nu. Förhoppningsvis kan jag stanna där. Blir det inte så, så är det bara att kämpa för att ta tillbaka platsen igen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer