Brendan stolt över insatsen

Bild till nyheten Brendan stolt över insatsen
Brendan Rodgers var både stolt och frustrerad efter att Liverpool spelat 2-2 mot Everton i säsongens första Merseysidederby.

"Givetvis är jag besviken (över det bortdömda målet) för det var en fantastisk match. Jag tyckte att vi hävdade oss bra i andra halvlek", sade Rodgers.

"Jag är väldigt besviken över att målet inte blev godkänt, i mina ögon var det ett enkelt beslut. Assisterande domaren står på linjen och Coates är solklart onside."

"Det var ett härligt avslut av Suarez och han borde fått målet. Det hade varit välförtjänt och viktigt för oss. Istället är vi frustrerade, men jag är samtidigt väldigt stolt. Jag ser på mitt lag idag, i den här häxgrytan av atmosfär, där de stod mot ett mycket, mycket erfaret lag."

"Raheem Sterling är 17 år gammal, Suso är 18, André Wisdom är 19, Shelvey är 20 och Jordan Henderson och Joe Allen är 22. De är alla unga spelare och de kommer att bli bättre och bättre."

"Det var ett nytt, bra steg för oss framåt."

David Moyes sade efter matchen att Luis Suarez borde ha fått rött kort efter tacklingen på Distin, något Rodgers inte håller med om.

"Jag tyckte inte att det var rött. Anfallare får det ibland, när de kommer en bråkdel av en sekund försent.", sade Rodgers.

Angående Suarez firande, så tyckte Rodgers, precis som Moyes, att det var en rolig gest.

"Det var scousehumor", sade Liverpoolmanagern.

Rodgers

* Scousehumor, tyckte Rodgers, som synes.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer