"Det finns alltid en roll för Carra här"

Bild till nyheten "Det finns alltid en roll för Carra här"
Brendan Rodgers menar att det alltid kommer att finnas en roll för Jamie Carragher i Liverpool FC.

Rodgers

Brendan Rodgers säger att det garanterat kommer att finnas en plats i Liverpools ledarteam om Carragher själv vill det. Rodgers vill dock inte att Carra lägger skorna på hyllan riktigt än.

"Jamie har fortsatt mycket att ge den här klubben. Han är i god form både fysiskt och mentalt och kan fortsätta spela i flera år till", sade Rodgers.

"Det är klart att det kommer en tidpunkt då även de största spelarna måste sätta sig ned och tänka över vad de vill syssla med när de slutar med fotbollen."

"Jamie studerar spelet väldigt noga. Han kan gå vilken väg han vill och jag är säker på att klubben kommer att lösa en plats för honom när han är redo."

"Om det är som tränare, scout eller inom talangutveckling kommer att vara upp till Jamie. Det kommer alltid finnas en plats vid sidan för honom."

"Att han spelat över 700 matcher för Liverpool är en enorm prestation. Det jag gillar bäst är dock sättet han respekterar klubben på. Han har uppnått allt och skulle kunna knacka på min dörr och fråga varför han inte spelar mer. Han gör dock inte det, eftersom han vet att han fortsatt har en stor roll att spela. Han har ett enormt inflytande."

"Jamie är ett glimmrande proffs. Han äter rätt, vilar rätt och hans fysiska form är helt otrolig. Jag har aldrig sett en spelare som är starkare mentalt och jag har ändå varit lycklig nog att arbeta med många andra stora spelare."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer