Rodgers efter matchen

Bild till nyheten Rodgers efter matchen
Brendan Rodgers hyllade sitt unga lag efter 5-3 segern mot Schweiziska Young Boys.

Rodgers

"Jag måste ge spelarna beröm, de var magnifika. Vi hade ett väldigt, väldigt ungt lag.", sade Rodgers efter matchen.

"Jag tror att alla såg hur svårt Tottenham hade det när de spelade här i Champions League för ett par år sedan."

"Spelarna var fantastiska. Det var en tuff match för oss. Det största vi visade ikväll, tillsammans med vår kvalité, var karaktär."

"Vi har många unga spelare i gruppen, och att vända en match på bortaplan i en europamatch för mig stolt. Till slut vann vi med marginal och det var en härlig match att vara involverad i."

Rodgers var noga med att hylla hela laget, men påpekade att han var imponerad av Wisdom och Suso.

"Jag tycker att alla unga spelare kom in och gjorde det fantastiskt, som André, som fick sin första match. Du kan se att han är snabb, stark och han är bra i motståndarnas straffområde. Han gjorde ett utmärkt mål", fortsatte managern.

"Suso var också outstanding, en riktig talang och en spelartyp jag tycker om. Han är en spännande spelare och när han även börjar göra mål så kommer han att vara en fantastisk spelare."

"Jamie Carragher ledde laget bra från backlinjen, men hela laget var magnifika och den taktiska diciplinen var väldigt bra."

"Vi är missnöjda med de insläppta målen, det var billiga mål från vår synvinkel. Men att göra fem mål i en sån här match är verkligen speciellt."

"Jag ser det inte som modigt, utan jag litar på mina spelare", sade Rodgers om faktumet att han bytte ut hela laget inför den första Europa League-matchen. "De lär sig fortfarande hur jag vill spela och vi har en lång väg att gå. Vår viktigaste egenskap är att vi kämpar."

"Från äldre till yngre spelare är vi en klubb och särskilt de unga spelarna tog vara på möjligheten idag. Det var ett perfekt resultat, en bra prestation, som vi kommer att reflektera och lära ifrån, vilket är viktigt. Det är härligt att ha med sig tre poäng från den första matchen."


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer