Rodgers inför City-matchen

Bild till nyheten Rodgers inför City-matchen
Brendan Rodgers säger att hans spelare är fast beslutna att arbeta hårt för att lyckas och att spelarna är fokuserade och har en bra attityd. Vill göra Anfield till ett fort.

Liverpool möter regerande ligamästare Manchester City på Anfield på söndag. Gästernas manager Roberto Mancini har inför matchen sagt att han tror att Liverpool kommer att utmana i toppen. Brendan Rodgers vet att laget står inför en enorm uppgift för att komma tillbaka i toppen av engelsk fotboll.

"Vi har mycket arbete att göra. Det finns absolut ingen tvekan om det", sade Brendan Rodgers på presskonferensen inför matchen.

"Spelarna här har fokus och en otrolig inställning. De är mycket bestämnda och har en verklig vilja att göra fansen stolta. Vi kommer naturligtvis att kämpa. Förhoppningsvis kommer det att vara fallet i slutet av säsongen."

"Om vi ​​ska ha någon framgång i år, måste vi göra allt för att vinna så många av våra hemmamatcher
som möjligt. Manchester City är mästare, och det kommer att bli en mycket svår match."

"Mina spelare är mycket fokuserade. De ser fram emot matchen. Vi vill att Anfield skall vara ett fort, och det finns inget bättre motstånd är att möta mästarna i den första matchen på vägen dit."

"Det kommer att bli en stor händelse. Det är en mycket speciell känsla när du kör till Anfield på matchdag. Jag ser mycket fram emot det. Förhoppningsvis kan vi få med oss rätt resultat."

Rodgers var och såg Manchester City när de slog Southampton med 3-2.

"Man City kommer att ha tro och jag tror att vi kommer att se det ännu mer den här säsongen. När du blir mästare, får du lite mer självförtroende, och det hjälpte dem till att vända 1-2 underläget mot Southampton."

"Vi vet att City besitter kvalitet, men jag koncentrerar mig på min egen trupp och ser på de världsklasspelarna som jag har. Vi vet att det kommer att bli en bra match för oss."

"Vi måste göra vårt bästa, det är allt vi kan be om. Om vi förlorar en match hoppas vi att det andra laget har vunnit matchen för att de har varit det bättre laget."

Rodgers hoppas att Carroll är tillbaka till söndagens match.

"Vi hoppas att han kan träna med oss imorogon (läs idag). Vi hoppas han blir tillgänglig i helgen. Han är en bra kille. Det har spekulerats mycket kring honom den här sommaren, men vi har haft en bra kommunikation. Han har jobbat hårt och kämpat för att komma  med i truppen. Förhoppningsvis är han skadefri och tillgänglig i helgen."


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer