Rodgers vill ha Allen

Bild till nyheten Rodgers vill ha Allen
Brendan Rodgers hoppas att Liverpool är nära flera spelarköp och managern antyder att Swanseas Joe Allen är en av de spelare han önskar till Anfield.

Fabio Borini är redan klar för Liverpool och under gårdagen bekräftade Brendan Rodgers att han ville göra Fulhams Clint Dempsey till Liverpoolspelare. Swanseas Joe Allen skall även finnas på önskelistan, men Rodgers har en muntlig överenskommelse med Swansea om att inte värva spelare därifrån på 12 månader. Liverpool är dock intresserade av Allen, om han blir tillgänglig.

Allens prislapp tros vara omkring £15M, något som förmodligen skulle vara för bra för Swansea att säga nej till.

"Jag har ett utmärkt förhållande med Swansea och iom någon av deras spelare kommer på transfermarknaden vill vi vara med", sade Rodgers om Joe Allen till Daily Telegraph. "De respekterar det. Han är en mycket talangfull spelare, som alla vet. Men när en spelare kommer till en klubb som Liverpool, då är det inte alltid rakt fram."

"För ögonblicket förhandlas det om olika transfermål. Det är alltid några barriärer och svårigheter."

"Vi hoppas närma oss några avtal. Jag behöver värdera de spelare vi har och få en översikt, och hämta in någon ny som kan friska upp truppen."

"Som manager vill du ha in nya spelare så fort som möjligt, men det viktigaste är att de är på plats innan säsongen startar. Kan vi lösa det, så har vi gjort vårt jobb."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer