Ayre: Kenny enade LFC

Bild till nyheten Ayre: Kenny enade LFC
Liverpools VD Ian Ayre tackade igår kväll Kenny Dalglish för arbetet han gjort med Liverpool FC. Ayre poängterar att det inte var ett misstag att anställa Kenny.

Kenny Dalglish andra sejour som Liverpoolmanager tog slut igår, 16 månader efter att legendaren tog över efter Roy Hodgson. Ian Ayre menar att Kenny lämnar klubben i ett bättre skick än den var i när han kom.

"När Kenny erbjöds rollen som tillfällig manager i januari förra året var klubben riktigt lång ner. Vi hade precis kommit ur en turbulent period med ägarfrågan och på planen fungerade det inte alls. Kenny kom in efter att ha fått förfrågan av ägarna och han enade klubben direkt - från supportrar till personal till spelare. Han hjälpte klubben att arbeta tillsammans igen och för det kommer Liverpool Football Club vara evigt tacksamma", sade Ayre.

"Fotbollsklubben är nu i ett bättre läge än vad den var förra januari. Ägarna har tagit bort skulden och nu sätts allt på plats för att kunna tävla kommersiellt och ekonomiskt med våra viktigaste konkurrenter. Den enda biten som  saknas - den viktigaste biten - är fotboll och framgång i Premier League."

"Klubben har en tydlig långsiktigt strategi för att komma dit vi vill vara - på och utanför planen - och det är därför det har gjorts ändringar på båda sidorna."

"Medan Kenny är besviken över att ha lämnat är han en man med stor värdighet och vår respekt för honom kommer aldrig förändras. Jag pratade länge med Kenny igår kväll och medan vi var vänner innan han återvände till klubben och jag är säker på att vi förblir vänner efter att han lämnat."

Källa: liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer