"Nu måste vi vinna trofén"

Bild till nyheten "Nu måste vi vinna trofén"
Dirk Kuyt menar att Liverpool var det bästa laget jämfört med Manchester City och att man förtjänade finalplatsen i Carling Cup. Nu måste laget vinna finalen.

Kuyt

"Det var en fin insats av laget. Vi var det bästa av de två lagen och vi förtjänade att gå till finalen på Wembley", sade holländaren, som fått sparsamt med speltid iår, till Liverpool Echo.

"Att spela på Wembley är något som alla drömmer om. Jag är väldigt glad och kan inte vänta med att få spela där. Det är kul att vi gick till final, men vi måste fullfölja det och vinna trofén. Alla är desperata efter att få vinna - trofén är målet."

"Vi var alla besvikna över vad som hände i Bolton. Vi visste att vi är mycket bättre än så och det var härligt att slå tillbaka."

"Vi visade stor vilja med att komma tillbaka från underläge två gånger. Vi skapade mycket chanser och hade gjort fler mål om det inte vore för storspelande Joe Hart."

"Craig Bellamy var utmärkt. Han gjorde ett fint mål och jobbade hårt, men inte bara idag. Han har varit väldigt bra de senaste månaderna. Han är en stor spelare för den här klubben."

"Vi måste också tacka supportrarna för deras stöd. Stämningen var fantastisk och ljudnivån hjälpte oss verkligen."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer