Fortsatt missnöje över speltid

Bild till nyheten Fortsatt missnöje över speltid
Kenny Dalglish är fortsatt kritisk mot att Liverpool endast får 48 timmars vila mellan stormötet med City igår och morgondagens match i Carling Cup med Chelsea. Även Jose Enrique är besviken, men tänker inte använda det som en bortförklaring.

Kenny Dalglish har flera gånger utryckt sin kritik mot Liverpools spelschema.

"48 timmar är lite ansvarslöst från arrangören. Det gäller inte bara oss, Manchester City också. Att be vilket lag som helst att spela två matcher med så hög intensitet på 48 timmar är ett skämt", sade King Kenny.

"Jag vet inte varför PFA (spelarföreningen) inte säger något om det - det gäller ju deras spelare. För mig är det svårt att förstå varför de inte kommenterar det, eller tycker de att det är bra?"

"Vi kommer att avgöra sent vem som får spela. Vi måste ge alla en chans att återhämta sig. Vi har sålt ut biljetterna till matchen och vet vad som förväntas av oss. Spelarna vet vad som förväntas av dem, så vi kan bara göra vårt bästa och så får vi se vad som händer."

José Enrique är en annan som utryckt lite missnöje över att Chelsea haft en extra vilodag.

"Om managern säger att jag ska spela så spelar jag. Vi spelade på söndagen och skall spela 48 timmar efter det, medan Chelsea spelade i lördags. Detta är inte normalt och det sker bara i England", sade Enrique till Sky Sports.

"Det är inte bra för oss, eftersom vi skall möta Chelsea borta. Det är tufft att vinna där och normalt är du sliten om du skall spela 48 timmar efter din senaste match. Men vi skall inte använda det som någon bortförklaring. Vi kan fortfarande vinna där och det är vad vi skall försöka göra."

Laget är för närvarande på hotellet i London och Craig Bellamy skall vara med i truppen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer