Gerrard vill till Wembley

Bild till nyheten Gerrard vill till Wembley
Liverpool är bland de 16 kvarvarande lagen i Carling Cup och kapten Gerrard hoppas att laget kan gå hela vägen till Wembley.

Gerrard

Steven Gerrard gjorde igår sina första minuterefter ett skadeuppehåll på drygt 6 månader. Nu är han sugen på troféer.

"Det var längesen Liverpool var i en stor cupfinal, så vi tar alla cuper seriöst, inte minst eftersom vi inte deltar i Europaspelet. Det gör det lite lättare att ställa upp en stark elva i ligacupen", sade Gerrard till BBC.

"Kenny har byggt en fantastisk trupp och vi har två bra spelare på varje position. Så även om han byter spelare kan vi ställa ett starkt lag på planen, som mot Brighton."

"När du spelar för Liverpool har du växt upp med att allt handlar om att vinna troféer. Det är därför vi tar cuperna seriöst och det var det beskedet managern gav oss inför matchen."

"Vi vill komma närmare en stor cupfinal och leverera. Som kapten älskar jag att komma till Wembley med de andra spelarna och lyfta bucklan där."

"Det är härligt att vara tillbaka. Jag har varit borta länge, alltför länge egentligen. Det var härligt att dra på sig tröjan igen och självklart också att vinna."

"Det har varit jobbigt att vara på sidlinjen. Jag blir på dåligt humör av att vara skadad och att behövde se matcherna från läktaren. De senaste sex månaderna har varit en berg-och-dalbana. Nu ser jag fram emot att komma i form och starta matcher snart igen."

"Jag är väldigt nöjd med vad Kenny gjort sedan han tog över. Bortser vi från Tottenham-matchen så har det varit som jag hoppats, vilket gör en ännu mer sugen på att komma tillbaka. Det har varit några frustrerande månader, men samtidigt kul när det gått bra för laget. Nyförvärven har fungerat bra och nu är det ett leende på allas läppar."

"Jag tyckte vi var väldigt bra i första halvlek mot Brighton och kunde ha avgjort matchen då. Hade vi satt våra chanser hade vi kunnat leda med tre eller fyra mål."

"Man vet dock att i sådana cupmatcher så kommer det stunder då motståndarna pressar. Gus Poyet har satt samman ett fantastiskt lag och de spelar bra. De kände säkert att de förtjänade förlängning, vilket inte hade varit så dumt för mig, för då hade jag fått en halvtimme till på planen."

"Vi är glada över att vara vidare till nästa runda och nu ser vi fram emot lottningen och vilka som blir våra nästa motståndare."

Gerrard passade även på att hylla Bellamy.

"Craig Bellamy gjorde en fantastisk match. Det var därför vi köpte honom. Han är snabb och alltid farlig. Avslutet då han gjorde mål var mycket bra och han hade otur som inte gjorde ett världsklassmål när han nästan sköt sönder ribban med sin frispark. Vi är glada över att han är här och jag tror fansen har fått en försmak av vad han kommer att göra här resten av säsongen."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer