Adam: Jag byter allt mot en trofé

Bild till nyheten Adam: Jag byter allt mot en trofé
Nyförvärvet Charlie Adam uttalar att han har kommit till Liverpool för att vinna titlar. "Jag skulle byta bort alla mina mål för en trofé", säger han.

Charlie Adam gjorde 19 mål för för Blackpool förra säsongen, varav 13 i Premier League. Ett av dem var framför The Kop.

Skotten är dock klar med att han skulle byta bort alla eventuella mål för Liverpool mot att vinna en titel.

"Jag kom till Liverpool för att vinna trofeer. Jag skulle byta bort allt mot en trofé, även om det innebar 0 mål nästa säsong", sade Adam till liverpoolfc.tv.

"Jag kan inte vänta med att komma igång. Förhoppningsvis ser jag fram emot en framgångsrik epok i min och klubbens historia."

Adam poängterar att varje fotbollsspelare bedöms efter hur många titlar man vunnit.

"Det är antalet titlar som gäller. Det är vad man bedöms efter. Alla fotbollsspelare önskar vinna så många som möjligt. Liverpool har varit enormt framgångsrika och det önskar vi bygga vidare på."

Charlie Adam har kommit till ett Liverpool där konkurrensen är hård på mittfältet. Det är dock inget som knäcker skotten.

"Liverpool har många duktiga mittfältsspelare. Steven Gerrard, Lucas Leiva, Rául Meireles och Jordan Henderson - det är bra fotbollsspelare. Det är positivt för klubben. Jag trivs med utmaningen och är säker på att de andra spelarna skulle säga detsamma."

Adam slår också fast att konkurrensen kommer hjälpa honom som fotbollsspelare och att han kommer lära sig mycket i klubben.

"Jag ska lära mig från några av de bästa fotbollsspelarna i världen. Om jag kan suga till mig kunskap, så kommer jag bli en bättre fotbollsspelare, vilket är mitt mål. Att komma till Liverpool är perfekt för min karriär. Förhoppningsvis kommer jag att hjälpa laget att vinna titlar, vilket är det allra viktigaste", avslutade 25-åringen.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer