Adam glad debutant

Bild till nyheten Adam glad debutant
Charlie Adam gjorde igår sin debut för Liverpool FC när han kom in i paus i säsongspremiären mot Guangdong Sunrave Cave. Han tyckte att laget gjorde en bra match för att vara den första för säsongen.

Adam

"Det var fint att debutera för Liverpool", sade Adam. "Det var tufft med vädret och luftfuktigheten, men jag tyckte det var ett bra arbetspass för oss. Det var bra för mig att få spela 45 minuter."

"Jag var väldigt sugen på att komma in. Det är alltid svårt att komma in i andra halvlek, men jag tyckte att vi till och från spelade bra. Passningsspelet var bra. Mend tanke på att det var den första matchen för säsongen så tyckte jag att vi var bra."

"Det var ett fint ögonblick att ta på sig den röda tröjan för första gången. Så fort jag visste att jag hade chansen att komma till denna klubben, så var jag hänryckt. Jag var mycket ivrig efter att komma hit."

"Jag är väldigt tacksam för att managern och Damien Comolli hämtat hit mig. Nu vill jag komma i form till ligastarten."

"Jag känner mig ok. Vi har en månad kvar tills säsongen startar, så det finns nog med tid för att komma i form. Vi ska fortsätta jobba hårt och bli klara till säsongsstart."

Charlie Adam hyllar supportrarna i Asien.

"När du kommer till en klubb som Liverpool förväntar du dig många supportrar. Vi har det över hela världen. Vart du än reser i världen så representerar du Liverpool FC. Det är en ära för mig att vara i den här klubben. Jag kan inte vänta på nästa match."


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer