Carragher ber om tålamod

Bild till nyheten Carragher ber om tålamod
Jamie Carragher stöttar Liverpools inriktning om att satsa på unga spelare. Han ber supportrarna att ha tålamod. Vicekatenen tror att Henderson kommer att göra succé.

Jamie Carragher

Liverpool FC vill bygga ett lag för framtiden. Huvudägare John W Henry har gjort klart att man inte blir framgångsrika genom att bara åtgärda sina kortsiktiga behov. Strategin syndes tydligt i värvningen av Jordan Henderson från Sunderland. Carragher stöttar ägarnas transferplaner.

"Klubben har nu en inriktning på unga spelare. Jag tror det är rätt väg att gå", sade Carra till Liverpool Echo.

"Du önskar att utveckla ett lag och ha spelare i truppen under en lång tid. Det går inte alltid vägen, men det är lättare att hämta in en ung spelare som har lång tid kvar än att ta in någon i 30-årsåldern."

Carragher är säker på att Jordan Henderson kommer visa sig vara en nyttig tillväxt.

"Jordan är en bra värvning. Jag känner en av tränarna i Sunderland som värdesätter honom mycket högt. Han hade en bra säsong i Sunderland och vi är glada över att ha fått hit honom. Jag tror han kommer tillföra energi på mittplan."

Jordan Henderson är Liverpools enda köp hittills och Carragher ber fansen att ha tålamod.

"Det är fortfarande väldigt tidigt. Jag förväntade mig inte att det skulle ske så mycket på transfermarknaden fram tills nu."

"På sommaren är alla på semester. Det är bara böjan av juli. Med försäsongen som startar nästa vecka är jag säker på att det kommer börja hända lite. Förhoppningsvis får vi in några nya ansikten."


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer