Spearing och Carragher ger inte upp Europadrömmen

Bild till nyheten Spearing och Carragher ger inte upp Europadrömmen
Både Jay Spearing och Jamie Carragher vidhåller att Liverpool fortfarande kan nå Europaspel trots förlusten mot West Bromwich i lördags.

Jamie Carragher

"Vi kommer aldrig ge upp fighten om Europaplatserna. Det är fortsatt många poäng att spela om", sade Jay Spearing till liverpoolfc.tv.

"När Tottenham spelade oavgjort hade vi en bra möjlighet, men det blev en besvikelse för oss."

"När Martin Skrtel gjorde 1-0 så trodde vi att vi hade bra chanser på 3 poäng, men vi slutade spela efter det. Några missar i koncentrationen stod oss dyrt."

"Vi är besvikna över resultatet i lördags, men vi är ute efter revansch mot Machester City. Vi vet att vi är bra nog att vinna mot dem och vi skall göra allt för att det blir fallet."

Jamie Carragher tror även han att Liverpool fortfarande har chansen att nå femteplatsen.

"Jag tror inte att det sena avgörandet avgör för vart vi hamnar i slutet av säsongen", sade vicekaptenen.

"Vi har fortfarande endel att ta igen på Tottenham, efter deras oavgjorda match i helgen."

"Det har varit många gånger den här säsongen man trott att möjligheten till Europaspel vart över. Wigan hemma, West Ham borta."

"Men så får du ett par bra resultat och du är med i matchen igen. Efter den här förlusten kom vi längre ifrån, men man vet aldrig - ett par bra resultat och vi kan vara med igen."

"Vi besegrade Manchester United efter förlusten mot West Ham och förhoppningsvis kan vi göra detsamma mot Manchester City och ge alla ett lyft."

Angående lördagens match sade Carra:

"Det är alltid frustrerande att förlora, speciellt så sent. Om du ser över säsongen så har vi inte spelat så många oavgjort, vilket inte hade varit det sämsta resultatet efter ett landslagsuppehåll."

"Vi spelade inte på vår högstanivå och det har skett några gånger den här säsongen. Några oavgjorda här och där hade gett oss 3, kanske 4 extrapoäng.  Detta var ytterligare en förlorad poäng."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer