Suarez drömmer om spel i Europa

Bild till nyheten Suarez drömmer om spel i Europa
Luis Suarez önskar att spela Champions League med Liverpool förr eller senare. Men i första hand fokuserar han på att laget skall kvalificera sig för nästa års upplaga av Europa League.

Liverpool har åtta matcher kvar att spela och kämpar för fullt för att ta 5:e platsen.

"Vi är fyra poäng bakom 5:e plats och vi ska försöka komma så högt upp i tabellen som möjligt för att göra ett gott intryck. Nästa säsong blir viktig. Förhoppningsvis kan vi göra det såpass bra att vi kvalificerar oss för Champions  League eftersom det är där Liverpool hör hemma", sade uruguayaneren till liverpoolfc.tv.

Anfallaren känner att han har funnit sig tillrätta i staden och klubben.

"Livet är bra här. Nu har jag fått ett eget hus och när jag går i stan känner jag att fansen respekterar mig och tillåter mig att tillbringa tid med min familj. Jag är väldigt nöjd med klubben och mina lagkamrater och är lite överraskad över hur bra allt har varit."

"Liverpool är en bland världens bästa klubbar. I de sista matcherna har vi verkligen blivit bättre och spelat bra. Jag hoppas att vi kan fortsätta plocka poäng."

"Man är alltid rädd för att det inte ska gå bra från början, men värmen som folk visar, hur mycket folk älskar klubben och stödet från mina lagkamrater har verkligen hjälpt mig. Två månader har gått, fansen behandlar mig bra och jag är nöjd."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer