"Ge Kenny ett långtidskontrakt nu"

Bild till nyheten "Ge Kenny ett långtidskontrakt nu"
Kennys tidigare lagkamrater och tillika LFC-kaptener Alan Hansen och Graeme Souness är eniga: Det finns ingen anledning att vänta med att ge Kenny ett permanent kontrakt.

"Liverpools ägare kommer att göra ett misstag om dem väntar med beslutet att utse en permanent manager till säsongen är över, när de redan har rätt man i Kenny Dalglish", skrev Alan Hansen i sin spalt i The Telegraph.

"Det skulle vara en besvikelse för supportrarna att få se någon annan än Kenny Dalglish som manager nu, men det beror inte på hans heltidsstatus i klubben, utan hur han har vänt på saker och ting de senaste två månaderna."

"Det är en perfekt tid att ge honom ett kontrakt eftersom laget kämpar för en Champions League plats och redan påbörjar förberedelsera inför nästa säsong. Om Kenny vet att han kommer vara kvar kan han börja se sig om efter spelare för att förstärka laget."

"Tiden är inne för ägarna att ge Kenny det kontraktet, som då kommer ge alla ett lyft. Då kan alla fokusera på att få Liverpool dit de hör hemma."

"Det kommer inte vara någon problem för Kenny att jobba med Comolli så länge Kenny får sista ordet."

"Kenny har förändrat hela stämningen i klubben. Det är en helt annan plats att komma till jämfört med de mörka dagarna i november."

"Jag kan inte se någon göra ett bättre jobb än Kenny och förhoppningsvis tar det inte lång tid innan ägarna ger honom jobbet permanent."

"De gav ett besked idag", sade Souness om Liverpool till Sky Sports efter matchen.

"Det var ett överbevisande resultat och de borde få honom att skriva nytt kontrakt idag. Varför vänta?"

"Detta var en stor dag. Från första minut anföll de mot Manchester United. De kämpade för att motståndarna varpå klackarna genom hela matchen. Det visar att de är tillbaka."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer