Suarez: Drömdebut

Bild till nyheten Suarez: Drömdebut
Luis Suarez beskriver debuten som innehöll både ett mål och en seger framför The Kop som en drömdebut. Han tror att han och Carroll kan komplettera varandra väl.

Suarez

Det tog endast 16 minuter för Luis Suarez att hitta nätet i sin debut sedan han blivit inbytt mot Stoke. Han kunde inte ha bett om en bättre start på Liverpoolkarriären.

"Det var en drömdebut och så kommer alla att se det. Bara att få vara på planen i några få minuter och göra mål framför "The Kop" är precis vad man drömmer om", sade Suarez till lfc.tv.

"Det var som jag föreställde mig att det skulle vara efter att ha sett engelska matcher på TV hemma i Holland."

"Det är en tuff och stark liga och det är svårt att skapa möjligheter. Det är någon jag måste lräa mig. Jag måste bli van vid den här typen av matcher och prestera i dem."

Det ryktas smått om att Luis Suarez kommer att bli fråntagen målet, efter att Stokebacken Wilkinson styrde in bollen via stolpen. 24-åringen är dock optimistisk.

"Jag tyckte det var mitt mål och förhoppningsvis blir det så."

"Jag hoppas jag kan göra lika mycket mål här. Min första målsättning är att hjälpa laget, vare sig det är genom att göra mål eller bara generellt. Det är laget som räknas, inte individerna."

Uruguays landslagsman presenterades idag tillsammans med Andy Carroll. Han tror att de kan komplettera varandra bra.

"Han är en typisk nummer 9 och en spelare som jag historiskt kombinerar bra med. Det är ett lovande partnerskap."

"Liverpool kommer alltid vara känt som en av Europas toppklubbar. Du kan se på antalet troféer de har vunnit - det intrycket och den historiken har de med sig genom hela Europa."

"Det har alltid varit en dröm för mig att komma till en stor klubb i England och spela. Jag har kommit till en jättestor klubb i Liverpool. Det har varit min önskan att komma hit och jag är glad att den gått i uppfyllelse."

 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer