Babel om lagsammanhållning och Torres

Bild till nyheten Babel om lagsammanhållning och Torres
Ryan Babel var glad över att få starta matchen när Fernando Torres saknades och visst lämnade han sina avtryck i matchbilden med en fin insats.

Liverpools spanske nummer 9 skulle ha startat matchen tillsammans med David Ngog, men fick lämna uppladdningen när hans fru fick åka in till BB, vilket senare resulterade i en pojke.

I han frånvaro valde Roy Hodgson att ställa upp med Ryan Babel tillsammans med Ngog i anfallet - ett lyckat val. Anfallarna gjorde varsitt mål tidigt i den första halvleken innan Maxi Rodriguez välplacerade skott fullbordade 3-0 tidigt i andra halvlek.

Efteråt sa Babel till liverpoolfc.tv: "Jag fick reda på att jag skulle spela några timmar innan matchen."

"Omstädigheterna kring Fernando var klara för laget, så frågan var vem bossen skulle ersätta honom med. Han valde mig och jag blev glad över det."

"Det kändes bra att spela 90 minuter och att vara involverad i laget. Givetvis var jag glad över att göra mål - det är alltid underbart och ger vilken spelare som helst självförtroende. Samtidigt var det viktigt för laget, så jag är väldigt nöjd."

Torres var inte den ende som saknades i truppen, med både kapten Gerrard och vice-kapten Carragher borta på grund av skador.

Babel säger att han tror att laget visade vilken bra sammahållning det finns inom laget genom att slå Villa på det sättet de gjorde utan trion.

"Jag tyckte sammanhållningen var väldigt bra. Vi gick på planen som ett lag och vi lämnade planen som ett lag", sa Babel.

"De tidiga målen hade stor betydelse. När David satte det första målet så fick vi lite grepp om matchen, vilket blev ännu större när jag satte vårt andra mål."

Segern tog Liverpool upp till åttonde plats i Premier League, bara tre poäng bakom femteplacerade Tottenham.

"Vi behöver ta varje match som den kommer och inte titta för långt fram i framtiden", tillade Babel.

"Vi kommer från en svår situation Vi försöker fortfarande förbättra vårt spel i varje match i spelar."

Babel passade även på att hylla Pepe Reina lite extra, efter att hans hållna nolla inneburit att han blivit den snabbaste målvakten i Liverpools historia att nå upp till 100 matcher utan insläppt mål i Premier League.

"Det är en fantastisk bedrift och jag måste gratulera Pepe. Han visar tecken på att han är en av världens bästa målvakter."

Källa: liverpoolfc.tv


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer