Aurelio siktar högt

Bild till nyheten Aurelio siktar högt
Fabio Aurelio insisterar på att Liverpool kommer att försöka ta samtliga tre poäng i kvällen match för att säkra en förstaplacering i Europa Leagues grupp K.

För att Liverpool ska kvalificera sig för utslagsrundan i Europa League så räcker det med oavgjort i Rumänien ikväll, trots att det återstår ytterligare en match efter idag.

Fabio Aurelio menar dock att klubben vill sätta igång en rad med vinster, med start på Steaua Stadium ikväll, för att inte bara säkra avancemang utan även för att vinna gruppen.

"Europa League är väldigt viktig. Det är en europeisk tävling och en chans att vinna en trofé.", sa Aurelio.

"Vi behöver bara en poäng för att säkra en slutspelsplats, men vi vill vinna så att vi säkrar segern i gruppen. Det är målet."

"Varje match är viktig så vi måste försöka ta samtliga poäng i varje match. Vi ligger i mitten av Premier League nu, men vi har chans att blanda oss in i toppen om vi kan göra några bra resultat."

"Nästa match är den viktigaste för oss, mot Steaua Bukarest, och om vi tar oss vidare i Europa League så kan vi börja koncentrera oss på Aston Villa matchen."

Trots att Liverpool kliver in i matchen med en förlust mot Tottenham senast så menar Aurelio att laget visar att de kommer att bli att räkna med.

"Jag tror man kan se lagets förbättring. Vi har jobbat hårt och nu börjar man se vad Roy vill ha ifrån oss."

"Jag tycker vi har presterat bra de senaste matcherna, särskilt mot Spurs, men tyvärr lyckades vi inte vinna. Efteråt tycker jag att lika hade varit ett rättvist resultat, men vi hade chanser att ta alla poäng. Vi är på rätt väg."

Aurelio är en av de äldre i en annars ungdomlig trupp som rest till Bukarest och han tror att detta är en ypperlig chans för de yngre spelarna att förbättra sina chanser för förstalagsspel.

"När du bär en Liverpooltröja så är varje match ett stort ansvar. Detta är ett ypperligt tillfälle för ungdomarna att få spela och skaffa sig erfarenhet."

Aurelio passade även på att sända ett meddelande till supportrarna som har svårigheter att ta sig till matchen

"Vi vet att de försöker följa oss vart vi än är. Vi får alltid deras support och det hjälper oss på planen."

"Vi hoppas att de kan ta sig hit och följa oss och vi hoppas att vi kan visa vår uppskattning genom att göra en bra insats."

Källa: liverpoolfc.tv 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer