Konchesky: Jag kom hit för att vinna

Bild till nyheten Konchesky: Jag kom hit för att vinna
Paul Konchesky hoppas att det blir tredje gången gillt i och med övergången till Liverpool och han hoppas att han äntligen kan vinna de guldmedaljer han trånar efter.

Paul KoncheskyYtterbacken kom tvåa i FA cupfinalen med West Ham 2006, en final som totaldominerades av Steven Gerrard och han var med om att hamna på samma placering i Europa League förra säsongen i sin dåvarande klubb Fulham.

Konchesky menar att han nu har kommit till Liverpool för att ta de medaljer han verkligen vill ha och han uttrycker sin beslutsamhet för att hamna en placering bättre i Europa den här säsongen.

"Finalförlusten förra säsongen var förödande. Vi var så nära, men ändå så långt borta. Förhoppningsvis kan jag ta ytterligare ett steg här i Liverpool", sa Paul till liverpoolfc.tv.

"Förra årets förlust är jobbigare än 2006. De avgjorde sent och det fanns ingen tid att komma tillbaka."

"Som sagt, så hoppas jag på att vinna guldmedaljer och nu är jag i en klubb där jag tror att det är möjligt. Jag kan knappt vänta på att försöka vinna något här, förhoppningsvis gör vi det redan denna säsongen."

"Det hade varit fantastiskt att vinna i Dublin. Vi tar varje match som den kommer och tar vi oss närmare så kan vi börja tänka på det."

En poäng i kvällens match räcker för att Liverpool ska kvalificera sig till nästa runda i turneringen och kommer samtidigt ge laget chans att fokusera fullt ut på Premier League den närmsta tiden.

Konchesky tror att Liverpool kan ta sig uppåt i tabellen och hoppas att de kan bli de första laget att etablera ett konsekvent vinnande, dvs. sätta igång en vinnarstreak.

"Vi har mött några av topplagen och tagit poäng av dem", fortsätter vänsterbacken.

"Vi har nu en rad matcher där vi kan plocka poäng, vilket vi förhoppningsvis gör med start ikväll och sedan mot Aston Villa på måndag."

"Vi måste bara gå ut och ta så många poäng vi kan nu. Vi kan inte fokusera på andra lags resultat, för alla verkar slå alla."

"Vi vill slå alla och kan vi göra det så kommer vi ta oss uppåt."

"Att inte Villamatchen är innan måndag gör att vi får lite extra tid att ladda om efter europaspelet och få någonting gjort på träningarna. Det är en stor match för oss och förhoppningsvis kan vi ta tre poäng."

Källa: liverpoolfc.tv

 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer