Diaz: Jag stortrivs i Liverpool

Bild till nyheten Diaz: Jag stortrivs i Liverpool
Luis Diaz har kommenterat de rykten som placerat honom i bland annat Paris Saint-Germain och Barcelona.

Under våren har det cirkulerat en hel del flyttrykten kring Luis Diaz. Den colombianske journalisten Pipe Sierra rapporterade i april att Paris Saint-Germain hade ett stort intresse för anfallaren inför sommarens fönster och därefter har det från spansk press kommit uppgifter om att Barcelona har en förhoppning om att få till en övergång.

När det gäller en eventuell prislapp har Telegraph hävdat att Liverpool kommer att kräva cirka £75M för att släppa Diaz. Anfallaren själv tonar dock ned spekulationerna.

– Jag stortrivs i Liverpool, det är ett fantastiskt lag och en fantastisk klubb, sa Diaz till Gol Caracol efter Colombias 5-1-seger mot USA.

– Jag har alltid önskat att spela där, så jag är väldigt nöjd och lugn.

– Jag tänker inte på någonting annat. Nu tänker jag på det colombianska landslaget. 

Diaz pappa har vid flera tillfällen antytt att det finns en önskan om en övergång till någon av de största klubbarna i Spanien, men ska man tro spelaren själv finns alltså inga sådana planer inom den närmsta framtiden.

Colombianen, som just nu förbereder sig för Copa America, har ett kontrakt med The Reds som sträcker sig till sommaren 2027.

Även Mac Allister stortrivs

En annan spelare som förbereder sig för spel i Copa America och som ryktats bort från Liverpool är Alexis Mac Allister. Det har cirkulerat uppgifter om att Real Madrid är intresserade av den argentinske mittfältaren.

På ett liknande vis som Diaz så har han dock viftat bort ryktena.

– Jag pratar inte om några antaganden, jag stortrivs i Liverpool, sa "Macca" till ESPN i maj.

– Jag tycker att jag hade en bra säsong individuellt, det fanns några mål som vi inte lyckades nå, men trots det tycker jag att det var en väldigt bra säsong.

Källa: Thisisanfield.com.

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer