Jämför Slot med Klopp och Mourinho

Bild till nyheten Jämför Slot med Klopp och Mourinho
Gini Wijnaldum anser att Arne Slot håller träningar som är på samma nivå som Jürgen Klopp och José Mourinho.

Den ex-röde mittfältaren, som numer tillhör Steven Gerrard-ledda Al Ettifaq, menar att Liverpool, i Arne Slot, hittat en "fantastisk" efterträdare till Jürgen Klopp.

– Det faktum att de inte känner till Slot fullt ut i England är inget problem, säger Wijnaldum i en intervju med Algemeen Dagblad, som återges av Thisisanfield.com.

– När jag gick från PSV till Newcastle så hade jag blivit nederländsk mästare, jag spelade i landslaget och vi spelade europeisk fotboll, men jag tror ingen sa någonting där (om mig).

– Premier League är så stor och bra liga, men de tittar inte så mycket på andra länder. Det är en situation som är lite lik min egen. Folk bryr sig inte så mycket.

Innan flytten till Al Ettifaq tränade Wijnaldum med Slots Feyenoord under några dagar.

– I början av säsongen tränade jag med Feyenoord och då såg jag hur Slot jobbar.

– Det var på en väldigt hög nivå, det var verkligen fantastiskt. Jag kan jämföra det med Klopp och Mourinho och då säger jag att Slot är på samma nivå.

– Ja, nu kommer han till en helt annan värld, det är sant, men det betyder inte att han inte kan göra det han gjort i Feyenoord. 

För Wijnaldum väntar nu EM-spel tillsammans med Liverpooltrion Virgil van Dijk, Cody Gakpo och Ryan Gravenberch, en trio som han alltså spår en väldigt ljus framtid för under Slots ledning.

🚩

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer