Trent jagas av Real Madrid

Bild till nyheten Trent jagas av Real Madrid

Säsongen avslutades bara för några dagar sedan, men Liverpools arbete inför sommarens transferfönster är i full gång. Real Madrid vill ha en gratis Trent och Liverpool letar ytterforward och mittback som den största prioriteringen.

Justin Bijlow

Feyenoords 26-årige målvakt Justin Bijlow har hunnit spela åtta gånger för det nederländska landslaget. En allvarlig vadskada gjorde att han missade flera matcher denna vår, men han är ändå med i den preliminära EM-truppen under Ronald Koeman.

Bijlow har varit Arne Slots målvakt, men enligt nederländska De Telegraaf är det inte huvudorsaken till att han nu kopplas till Liverpool. Journalisten Marcel van der Kraan, som har sagt och skrivit mycket om Slot de senaste månaderna efter att det blev klart att han var favoriten att ta över efter Jürgen Klopp, menar att Bijlow är en spelare som Liverpool har följt ett tag.

Enligt honom har Liverpool haft scouter på läktaren vid flera Feyenoord-matcher denna säsong, men det har även Arsenal haft – och de ser honom som en perfekt andramålvakt bakom David Raya.

I Liverpool är målvaktssituationen något oklar för tillfället. Adrian har bekräftat att han kommer att lämna klubben denna sommar, och det kommer att finnas intresse för Caoimhin Kelleher.

Källa: De Telegraaf
Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Trent Alexander-Arnold

I ARLS-podcasten talar Fabrizio Romano om Real Madrids stora önskan att få Alexander-Arnold till Santiago Bernabéu. Scousern har i dagsläget ett kontrakt som löper ut till sommaren 2025.

– Real Madrid älskar Trent Alexander-Arnold, men jag tror inte att något kommer att hända före 2025. Det beror självklart på om han skriver på ett nytt kontrakt eller inte.

– De har följt Trent under lång tid, så han är utan tvekan en spelare de vill få tag i, sa han enligt flera medier.

Med Jude Bellingham, Vinicius Jr, Rodrygo, Endrick och många fler unga spelare i truppen är de vitklädda utan tvekan en destination som kan få även de mest trofasta att överväga en övergång.

Det återstår ändå att se om Real lyckas förföra Trent, som är på väg att bli Liverpools kapten den dag Virgil van Dijk lämnar klubben.

Källa: Fabrizio Romano
Ryktets trovärdighet 0-5: 5

Johan Bakayoko

Johan Bakayoko är ett namn som har nämnts i samband med Liverpool långt innan det blev känt att Arne Slot skulle ta över efter Jürgen Klopp, och det är ingen överraskning att se att belgaren nämns oftare nu när Slot är klar för de röda.

21-åringen har haft en bra säsong som högerytter i PSV och kan vara den perfekta långsiktiga ersättaren för Mohamed Salah när egyptiern en dag lämnar de röda.

Rapporter från Belgien menar att Bakayoko är ett namn högt upp på Liverpools transferlista i sommar. Liverpools chefsscout Barry Hunter ska också ha godkänt honom.

Bakayoko ska vara tillgänglig för under £40M, men jagas samtidigt också av Borussia Dortmund och RB Leipzig.

Källa: Sacha Tavolieri
Ryktets trovärdighet 0-5: 2

William Pacho

Med Joel Matip som har lämnat Anfield är mittbackspositionen utan tvekan ett område som Michael Edwards och kompani överväger att förstärka under det kommande sommarfönstret.

Ett av namnen som allt oftare nämns i tyska tidningar i samband med Liverpool är Frankfurts mittback William Pacho.

22-åringen startade sin karriär i colombianska Independiente del Valle, innan han flyttade till Europa och Antwerp för två år sedan. Efter en säsong i Jupiler Pro League gick han vidare till Bundesliga inför denna säsong.

Enligt Sky Sports Germany-journalisten Florian Plettenberg är Liverpool intresserade av honom, men det har ännu inte förekommit några samtal mellan klubbarna.

Prislappen ska ligga mellan 50-60M euro.

Källa: Florian Plettenberg
Ryktets trovärdighet 0-5: 3

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer