Achterberg väntas ansluta till Gerrards stab

Bild till nyheten Achterberg väntas ansluta till Gerrards stab
Saudiarabien kan komma att bli nästa destination för målvaktstränaren John Achterberg.

Efter 15 år i Liverpool meddelade John Achterberg nyligen att denna säsong blir den sista han gör i klubben. 

I ett avskedsbrev publicerat på sociala medier konstaterade målvaktstränaren att beslutet att lämna var tufft att fatta, men att han kände att detta var rätt tid för att ta sig an en ny utmaning.

Den utmaningen ser ut att komma att äga rum i Saudiarabien. Mirrors Simon Mullock rapporterar nämligen att Steven Gerrard har erbjudit Achterberg en roll i sin ledarstab i Al-Ettifaq. De båda känner varandra efter att ha varit i Liverpool tillsammans under åren 2009-2015. 

Även om Achterberg känner Gerrard väl skulle en flytt till saudiska Al-Ettifaq innebära en stor omställning då han bott på Merseyside sedan 1998. Innan han fick jobb inom Liverpools akademi spelade han för Tranmere Rovers.

Skulle Gerrard locka till sig Achterberg får han en välmeriterad och i Liverpoolkretsar mycket uppskattad målvaktstränare till sin stab. Gerrard själv skrev tidigare i år på ett nytt kontrakt med den saudiska klubben som håller honom kvar till 2027. Resultatmässigt har Al-Ettifaq ingen imponerande säsong, de är just nu åtta i tabellen med 45 poäng upp till ledande Al-Hilal.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer