Hooper dömer mot Villa – Klopp måste undvika varning

Bild till nyheten Hooper dömer mot Villa – Klopp måste undvika varning
Nyligen uttryckte Jürgen Klopp frustration gentemot Simon Hooper. Managern måste dock hålla pli på sig mot Aston Villa om han vill stå vid sidlinjen i sin sista match som Liverpoolmanager.

Premier League meddelar att Simon Hooper är huvuddomare i Liverpools bortamatch mot Aston Villa - ett besked som troligen inte uppskattas av Jürgen Klopp.

Det var just Hooper som var domare i den mycket kontroversiella matchen mot Tottenham i London i höstas, där Luis Diaz fick ett helt regelrätt mål bortdömt för offside. Det ska dock sägas att det grövsta misstaget skedde i VAR-rummet.

Det stoppar inte Klopp från att känna stor irritation gentemot Hooper. 

– Senast (i Merseysidederbyt) var det första gången som Simon Hooper stod bredvid mig i 90 minuter sedan matchen mot Tottenham och jag gillade inte Everton-matchen till att börja med. Jag försökte få tankarna ur huvudet men kunde bara inte, sa tysken när han snackade upp den gångna helgens match mot Spurs.

Förhoppningsvis uppstår inga kontroverser på Villa Park, för om Klopp blir varnad så blir han avstängd i hemmamatchen mot Wolverhampton – den sista match han gör som Liverpoolmanager.

Till sin hjälp på Villa Park har Hooper de assisterande domarna Adrian Holmes och Tim Wood. Fjärdedomaren är Tim Robinson och i VAR-rummet sitter Chris Kavanagh med Mark Scholes som assisterande.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer