Uppgifter: Slot presenteras denna vecka

Bild till nyheten Uppgifter: Slot presenteras denna vecka
Pappersarbetet för Arne Slots flytt till Liverpool sägs vara färdigställt. En officiell bekräftelse väntas därför inom kort.

Under förra veckan kom uppgifter från både England och Nederländerna om att Liverpool och Feyenoord var överens om en affär som möjliggör att Arne Slot blir Jürgen Klopps ersättare.

Enligt Fabrizio Romano är nu alla avtal signerade. Nu för klubbarna en dialog om den officiella bekräftelsen av övergången – en bekräftelse som väntas ske under denna vecka.

Feyenoord har redan säkrat ett cupguld och i ligaspelet står det klart att de kommer att sluta tvåa bakom PSV Eindhoven. Liverpool ser ut att ha halkat efter för långt i titelracet – men i princip säkrat Champions League-spel – vilket gör att en officiell presentation av Slots flytt troligtvis inte anses riskera att störa något av lagen nämnvärt trots att de har tre matcher kvar att spela.

Slot har uttryck en stark önskan om att bli Liverpools nye manager och kommer alltså få sin önskan uppfylld. Klopp gläds entusiasmen hos sin ersättare.

– Jag vet inte hur långt diskussionerna har kommit, men jag har självklart hört om det. Det jag gillar är först och främst att det verkar som att han verkligen vill jobba här. Det är just så det ska vara. Jag gillar hur positivt folk ser på upplägget, att de ser fram emot att han blir den som får jobbet härnäst, sa tysken till TNT Sports i helgen.

Källa: Liverpool.no

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer