Uppgifter: Inga planer på att sälja Salah

Bild till nyheten Uppgifter: Inga planer på att sälja Salah

Sommarfönstret närmar sig, Mohamed Salah har endast ett år kvar på kontraktet och intresset från Saudiarabien är stort. Liverpool sägs dock vara trygga i tron på att anfallaren blir kvar i klubben.

Förra sommaren lade saudiska Al Ittihad flera jättebud på Mohamed Salah, det ryktades om £150. Men Liverpool visade då inget som helst intresse för att sälja.

När ett nytt transferfönstret nu närmar sig har spekulationer om en flytt dragit igång igen. Inte minst med tanke på att Salahs nuvarande kontrakt löper ut efter nästa säsong vilket i dagsläget innebär att den enda chansen att "casha in" är i sommar.

Anfallarens framtid i Liverpool har blivit än mer omdiskuterad efter de senaste veckornas formsvacka och den irritation han uppvisade i samband med inhoppet i 2-2-matchen mot West Ham.

Enligt The Athletics David Ornstein är dock situationen glasklar för klubbledningen: de planerar för kommande säsong med "The Egyptian King" kvar i truppen. De vill behålla sin anfallare som gjort 29 mål på 49 framträdanden denna säsong och ska inte ha fått några indikationer om att det finns en önskan om en flytt från spelarhåll.

Ornstein skriver också att känslan i toppen av Saudi League-hierarkin är att Salah vill göra en till säsong i Liverpool.

Kontraktssituationen kommer att ses över av den nye sportdirektören Richard Hughes.

Det gäller även två andra stora namn i den röda truppen i form av Virgil van Dijk och Trent Alexander-Arnolds vars nuvarande avtal löper ut sommaren 2025.

🚩

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer