U18: Hemmaförlust mot Wolves

Bild till nyheten U18: Hemmaförlust mot Wolves
Juniorerna missade chansen att klättra i tabellen i den näst sista ligamatchen för säsongen.

Precis som för A-laget så närmar sig säsongen ett slut även för akademilagen. I den näst sista ligamatchen för U18-laget kom Wolverhampton på besök till akademin i Kirkby.

Liverpool fick en tung start på matchen då Connor McLeod gav gästerna ledningen i den 12:e minuten. Värre skulle det bli när Emmanuel Airoboma satte en boll i eget när fyra minuter senare.

De unga röda hade problem att hitta en väg in i matchen igen och tvingades hämta ännu en boll ur eget nät i den 57:e minuten då Daniel Mangue gjorde 3-0 till Wolverhampton.

I den 70:e minuten tändes hoppet för hemmalaget då inhoppande Keyrol Figueroa nådde först på en retur som var ett resultat av ett skott från formstarke Kieran Morrison. Men hoppet om en comeback höll sig inte vid liv längre än två minuter då Wolves svarade med att göra 4-1 genom Fraser Harper.

På tilläggstid reducerade Joseph Bradshaw på nick till 4-2, men målet kom för sent för att Liverpool skulle ha någon chans på poäng. Förlusten innebär att laget missade chansen att klättra upp från sjätteplatsen i tabellen.

Laget: Morana, Pitt, Evers, Furnell-Gill, Airoboma, Kelly (Bradshaw, 46), Laffey, Morrison, Ahmed (Sonni-Lambie, 46), Young (Figueroa, 62), Onanuga.

U18-laget spelar den sista ligamatchen lördag 11 maj när de gästar Derby County.