– Vet att jag kan spela mycket bättre

Bild till nyheten – Vet att jag kan spela mycket bättre
Cody Gakpo är som nybliven pappa redo för spel igen när Liverpool tar sig an West Ham på bortaplan. Han känner att hans insatser blivit allt bättre på slutet, men han siktar ännu högre.

Nederländaren har gjort 14 mål och fem assist så här långt denna säsong, men det har varit en säsong med en del formsvackor som lett till kritik bland supportrar och tyckare i media. I de senaste matcherna har han dock presterat på en nivå som resulterat i beröm från managern.

– Han är nu tillbaka fullt ut, sedan tre eller fyra matcher tillbaka, sa Jürgen Klopp efter 3-1-segern mot Fulham.

Gakpo missade onsdagens derby då hans flickvän födde barn. Mot West Ham kommer han vara tillbaka i truppen.

– Det känns bra. Men jag vet att jag kan spela mycket bättre. Jag försöker hela tiden utvecklas, säger han till Liverpoolfc.com.

– Det är ganska intensivt, mer intensivt än jag har varit van vid. Men jag gillar det. Klubben är fantastisk, supportrarna är fantastiska. Gruppen har välkomnat mig från första stund, så att anpassa mig gick lätt.

– Alla grabbar och staben ska ha tack för det. Alla har varit fantastiska. 

Under sin tid på Mersyeside har Gakpo så här långt hunnit göra 75 framträdanden. Han har visat prov på mångsidighet genom att spela på ett antal olika positioner.

– Det är positivt att managern känner att jag kan spela på flera positioner. Men för varje spelare tror jag det är bra att ha någonting att bygga vidare på, kanske på en eller två positioner.

– Men ja, det är en komplimang att managern känner så. Det är en styrka.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi behöver ditt stöd under 2024!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner

♥️

0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer