Veckans domare: Taylor dömer mot Man U

Bild till nyheten Veckans domare: Taylor dömer mot Man U
Matcherna duggar tätt och denna vecka väntar två matcher i Premier League. Här är domarna som fått i uppgift att döma dem.

Liverpool är i spel redan på torsdag igen när de som nya ligaledare välkomnar Sheffield United till Anfield. 

Huvuddomare i matchen kommer att vara Stuart Attwell. Han har dömt The Reds i Premier League en gång tidigare denna säsong, i den dramatiska 4-3-segern mot Fulham i december. Med sig som linjemän har han James Mainwaring och Richard West. I VAR-rummet har Chris Kavanagh fått huvudansvaret med Mark Scholes som assistent. Anthony Taylor har utsetts till fjärdedomare. 

Taylor dömer på Old Trafford

På söndag väntar sedan en chans till revansch för Jürgen Klopps manskap då de återigen reser till Old Trafford för ett rivalmöte med Manchester United.

Anthony Taylor har fått i uppgift att vara huvuddomare i matchen. Taylor brukar få ansvaret i de större matcherna och dömde Liverpools förlustmatch på Emirates Stadium i början av februari. Han har även dömt 4-2-segern mot Newcastle, 2-2-matchen mot Brighton och premiärmatchen mot Chelsea som slutade 1-1.

Assisterande domare är Gary Beswick och Adam Nunn. Fjärdedomare är Craig Pawson. I VAR-rummet blir det John Brooks som styr med Richard West som assistent.

Källa: Premier League, lfchistory.net.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer