Alexis avskedshälsning till fansen

Bild till nyheten Alexis avskedshälsning till fansen
Argentinaren tackar Brighton-fansen för säsongen och texten kan inte tolkas som annat än att han är på väg till Anfield.

Alla trovärdiga rapporter talar för Alexis Mac Allister blir Liverpools första mittfältsförstärkning i sommar och att dealen kommer att slutföras under nästa vecka, innan spelaren åker med landslaget för träningslandskamper i Australien och Indonesien.

Enligt uppgift är spelaren överens om de personliga villkoren och Liverpool ska även ha triggat utköpsklausulen, som ska vara betydligt lägre än de £70M som cirkulerat i medierna.

24-åringen har en otrolig säsong bakom sig: VM-guld med Argentina i december, FA-cupsemifinal på Wembley i april och så en sjätteplats i ligan som innebär att Brighton för första gången kommer att få spela i Europa i höst. 

Han har själv bidragit på bästa sätt med tolv mål på 40 matcher från sin mittfältsposition. 

I samband med sista ligaomgången var det en tårfylld Alexis som vinkade farväl till fansen och nu har han även skickat en hälsning på sitt Instagram (se nedan), som nog inte kan utläsas på annat sätt som ett avsked.

 "Det var en ära att representera Brighton & Hove Albion FC i ett världsmästerskap och att bli den förste VM-vinnaren för den här klubben kommer jag aldrig glömma (förhoppningsvis får ni flera".

"För tre och ett halvt år sedan kämpade vi mot nedflyttning och efter så mycket hårt arbete ska klubben nu spela i Europa League för första gången. Vi uppnådde allt tillsammans och måste därför vara väldigt stolta. Vamoooos! (Kom igen!)" 

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Köp medlemskap i LFC.se 
Tillsammans tar vi sikte mot 10 000 medlemmar
Ditt stöd är ovärderligt då sajten/supporterklubben till stora delar drivs av medlemsintäkte

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer