Arthur uppmärksammades med gåva

Bild till nyheten Arthur uppmärksammades med gåva
Det blev bara 13 minuters speltid i Liverpool för Arthur. Han uttrycker dock stor tacksamhet för det år som gått och lagkamraterna har visat sin uppskattning för mittfältaren med en fin gåva.

När Liverpools mittfältskris var total i slutet av förra sommarens transferfönster lånades Arthur in från Juventus. Han hade nyligen kommit tillbaka från en skada vilket innebar att han behövde några veckor på sig för att komma i toppform. Han anställde personliga tränare och spelade matcher med akademilagen för att ge sig själv bästa möjliga förutsättningar för att kunna bidra i Liverpooltröjan.

Mittfältaren fick göra ett 13 minuters långt inhopp i bortamatchen mot Napoli i Champions League under hösten och det skulle visa sig bli säsongens enda minuter i A-laget. Efter hårdkörningen för att komma i form ådrog han sig en vadskada som tvingade honom till operation och en lång rehabilitering.

Han har tränat med A-laget under våren och sporadiskt varit med i matchtruppen men när säsongen nu är över går det inte att summera lånesejouren som någonting annat än en besvikelse.

När brasilianaren tar farväl av Liverpool på Instagram väljer han dock att se positivt på sin tid i klubben.

"När mitt kontrakt med Liverpool går mot sitt slut så vill jag tacka alla för deras stöd under säsongen som gått," skriver han.

"Jag vill att ni ska veta att jag känner en evig tacksamhet gentemot klubben. Supportrarna är otvivelaktigt några av de bästa i världen. Känslorna på Anfield är verkligen imponerande."

"Avslutningsvis vill jag tacka hela staden Liverpool och regionen för att ni välkomnat min familj under månaderna som gått." 

"Jag kommer alltid bära med mig fina minnen från den tid jag spenderat här. Lycka till i framtiden!"

I kommentarsfältet önskar bland annat Jordan Henderson lycka till inför framtiden och Adrián berömmer Arthur som en fantastisk spelare och ännu bättre person.

Lagkamraterna har också sett till att visa sin uppskattning för Arthur genom att ge honom en gåva i samband med hans farväl.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Köp medlemskap i LFC.se 
Tillsammans tar vi sikte mot 10 000 medlemmar
Ditt stöd är ovärderligt då sajten/supporterklubben till stora delar drivs av medlemsintäkter 


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer