Rykte: Bundesliga-stjärna aktuell igen

Bild till nyheten Rykte: Bundesliga-stjärna aktuell igen
Jörg Schmadtke har knappt hunnit sätta sig i sportchefsstolen förrän nya rykten tar skruv. Nu ska även Bayern Münchens Leon Goretzka vara på Liverpools radar.

Det är de tyske reportrarna Mano Bonke och Philipp Kessler på Tz som hävdar att den 28-årige mittfältaren är av intresse för Klopp och hans nye sportchef Schmadtke. Bayern har redan gjort klart med Konrad Laimer från Leipzig och Goretzka kan därmed bli aktuell för försäljning.

Redan 2018 uppvaktades Leon Goretzka av Liverpool, då han skulle lämna Schalke 04 på fri transfer, vilket han också bekräftade för The Athletic något år senare.

– Det var något jag funderade på, såklart. Det är fin klubb och deras utveckling under Klopp har varit otrolig, sa han den gången. Vi är alla lite stolta över att han vann titeln. Men efter att jag funderat en tid så var jag 100 procent säker på att Bayern var rätt för mig. 

Goretzka har vunnit fem Bundesliga-titlar, Champions League, VM för klubblag och Supercupen och även 50 landskamper för Tyskland, men han har också haft sina skadebekymmer under karriären.

Enligt Tz jobbar Bayern även på att försöka sno Declan Rice från West Ham, framför näsan på Arsenal.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Köp medlemskap i LFC.se 
Tillsammans tar vi sikte mot 10 000 medlemmar
Ditt stöd är ovärderligt då sajten/supporterklubben till stora delar drivs av medlemsintäkter


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer