Tackar för fansens varma välkomnande

Bild till nyheten Tackar för fansens varma välkomnande
Cody Gakpo är mycket glad för sättet som han stöttats av fansen under sitt första halvår i Liverpool.

På Boxing Day kom bekräftelsen att Cody Gakpo, efter en stark höst i Eredivisie och ett imponerande VM med Nederländerna, lämnar PSV Eindhoven för spel i Liverpool.

Efter en knackig start, mycket på grund av lagets svaga insatser som kollektiv, började 24-åringen under våren hitta rätt som central anfallare i Jürgen Klopps offensiva trio.

Gakpo kan summera sitt första halvår i klubben med en poängproduktion på sju mål och två assist och en positiv trend som lovar gott inför framtiden.

Nederländaren har tagit till sociala medier för att uttrycka sin uppskattning gentemot supportrarna för det välkomnande han fått in i Liverpoolfamiljen.

"Första säsongen som röd. Tack till er alla för det varma välkomnandet och att ni gjorde mig till en del av Liverpoolfamiljen," skriver han.

"Stödet under säsongen gav oss styrka att växa och ge allt ute på planen. Jag är tacksam för den här möjligheten."

"Ära till Gud. Vi ses nästa säsong!"

Jürgen Klopp var tidigt inne på att Gakpos mångsidighet möjliggör att använda honom på många olika positioner. Anfallaren har spelat både som vänsterytter och central mittfältare, men allra mest i den så kallade Roberto Firmino-rollen som falsk nia där han säkerligen lär få fortsätta med tanke på att brasilianaren lämnar klubben i sommar.

På torsdag 1/6 släpper vi medlemspaketen för 2023/24!

🙏

Säkra sajtens överlevnad!
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer