Har missat nästan 40 procent av matcherna som röd

Bild till nyheten Har missat nästan 40 procent av matcherna som röd
Thiago rehabiliterar för tillfället, en aktivitet som blivit något av en vana sedan övergången till Liverpool.

Det råder fortsatt osäkerhet kring när Thiago kommer att vara tillgänglig för spel igen efter att han ådrog sig en höftskada i mitten av februari. 

Inför landslagsuppehållet kunde Jürgen Klopp inte ge något tydligare besked än "vi får se" när han fick en fråga om när mittfältaren kan tänkas vara redo att göra comeback.

Thiago själv har inte kommenterat skadan och han har inte fångats på bild på AXA Training Centre sedan han började rehabilitera. Det är nu endast åtta dagar kvar till Liverpools match mot Manchester City. 

Facit: 63 procents tillgänglighet

32-årige Thiago har slitit med skadeproblem sedan han anslöt till Liverpool från Bayern München. Denna säsong har han missat 15 av 40 matcher, förra säsongen missade han 22 av 63 och under debutsäsongen tvingades han stå över 20 av 51 matcher.

Det är siffror från Liverpool Echo som beräknat att mittfältaren endast varit tillgänglig i cirka 63 procent av lagets matcher sedan ankomsten till Merseyside.

Det återstår 12 matcher av den pågående säsongen och förhoppningsvis kan spanjoren bli kvitt höftproblemen för att bidra till de rödas jakt på en Champions League-plats.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Vi ber om ditt stöd under 2023! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer