Alisson kritisk till lagets inställning

Bild till nyheten Alisson kritisk till lagets inställning

Alisson tycker att han gjorde vad han kunde på Santiago Bernabeu men är inte helt nöjd med den inställning som laget uppvisade i stort.

Alisson stod för en imponerande insats när Liverpool gästade Real Madrid. Målvakten gjorde flera stycken kvalificerade räddningar och höll på så sätt hoppet om en vändning vid liv, men målen åt andra hållet kom aldrig och till slut tvingades han hämta en boll ur nät när Karim Benzema slog till från nära håll.

Det var en besviken Alisson som pratade med TNT Sport efter matchen. 

– Jag bär Liverpools tröja, jag ska spela mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Det minsta jag kan göra är att göra mitt bästa. Det var så jag tänkte och jag tycker att jag gjorde mitt bästa, jag åker härifrån med gott samvete, sa målvakten i intervjun som återges av Liverpool Echo.

– Om jag ska prata som lag så har vi mycket mer att göra. Det har gått upp och ned mycket, det finns anledningar till det. Vi har haft skador men det gillar vi inte att prata om inom fotbollen. 

– Vi ska inte använda det som en bortförklaring men skadorna har hämmat oss. Nu har vi bara en spelare som är skadad så det är ingen ursäkt, det har varit så i över en månad nu.

Troligtvis tänker Alisson på Thiago då Luis Diaz är mycket nära comeback, intervjun gjordes också innan det stod klart att Stefan Bajcetic missar resterande del av säsongen.

– Vi gjorde en fantastisk match mot United. Kort därefter gjorde vi en oförklarlig match mot Bournemouth. Och mot Real Madrid, det är inte så att vi spelade dålig, men vi gjorde inte tillräckligt i det här dubbelmötet. Inställningen var för dålig, det var mycket som saknades från vår sida.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

🙏

Vi ber om ditt stöd under 2023! 
Bli medlem/abonnera på LFC.se
299 kr/år och 99 kr/år för familjemedlem
Läs om våra medlemsförmåner


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer