– Han förtjänar mer respekt

Bild till nyheten – Han förtjänar mer respekt
Jude Bellingham öser beröm över Jordan Henderson efter dennes högklassiga insats i Englands seger mot Senegal.

Jordan Henderson inledde VM som avbytare men ett fint inhopp mot USA och en stark insats när han tog plats i startelvan mot Wales gjorde att Gareth Southgate valde att starta honom i åttondelsfinalen mot Senegal.

Mittfältaren öppnade målskyttet med ett välplacerat avslut och stod för en imponerande insats matchen igenom. Många valde att rikta beröm åt hans håll i eftersnacket, en av dem var Jude Bellingham.

– Han gjorde en briljant insats. Jag har hört lite skitsnack gällande att han spelar. Han är så bra tekniskt. Han är väldigt underskattad. Han förtjänar mer respekt, konstaterade Bellingham. 

Förbundskapten Southgate var mer än nöjd med mittfältsduon som kombinerade sig fram till 1-0-målet.

– Senegal var väldigt energiska, de pressade bra och behöll formen i laget. Våra bästa chanser kom när vi vann bollen av dem och jag tycker att Jude och Hendo var särskilt imponerande vad gäller den aspekten.

– De är båda spelare som löper framåt, de har ett offensivt tankesätt. Hendo gör inte många mål för oss men jag tycker att han har varit fantastisk.

– Han är en så bra ledare, han håller samman laget och jag tycker att hans insatser har varit av högsta kvalitet. 

Efter matchen kopierade Trent Alexander-Arnold och Jordan Henderson målfirandet i spelartunneln, till Bellinghams stora förtjusning.

Källa: Mirror


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer