Darwin nätade för Uruguay

Bild till nyheten Darwin nätade för Uruguay
Elva röda var i spel under landslagsuppehållets sista dag.

Under tisdagen spelades de sista landskamperna innan det återigen blir fokus på klubblagsfotbollen. Darwin Nunez startade och gjorde mål för Uruguay i en 2-0-seger mot Kanada. Anfallaren spelade en timme i träningsmatchen som spelades i Bratislava.

I Nations League startade Diogo Jota för Portugal som förlorade med 1-0 mot Spanien. Jota lämnade planen efter 78 minuters spel. Förlusten innebär att portugiserna kom tvåa sin grupp och därmed missar en plats i nästa sommars slutspel.

Kostas Tsimikas startade och spelade hela matchen när Grekland besegrade Nordirland med 3-1 i Nations League. Conor Bradley spelade 67 minuter för nordirländarna.

Brasilien vann med 5-1 i en träningsmatch mot Tunisien; Alisson spelade hela matchen medan Fabinho och Roberto Firmino satt på bänken matchen igenom.

Luis Diaz startade för Colombia som träningsspelade mot Mexico. Matchen slutade 3-2 till Colombia.

På ungdomsnivå gjorde Harvey Elliott 70 minuter för Englands U21 i en 3-1-seger. Mittfältaren James Balagizi blev inbytt med kvarten kvar i Englands U20:s 3-0-seger mot Australien.

Luke Chambers levererade två assist i det engelska U19-landslagets 4-2-seger mot Danmark i EM-kvalet. Vänsterbacken spelade hela matchen medan Lee Jonas och Isaac Mabaya gjorde sena inhopp.