​Rykte: Keita kan involveras i Bellingham-övergång

Bild till nyheten ​Rykte: Keita kan involveras i Bellingham-övergång
Borussia Dortmund ska enligt uppgift vilja ersätta Jude Bellingham med Naby Keita.

Jude Bellingham är rykteskarusellens absolut hetaste namn för tillfället. Efter att Borussia Dortmund i somras var fast beslutna om att inte sälja kommer det enligt samstämmiga rapporter att vara en annorlunda situation efter denna säsongs slut.

Det har cirkulerat en hel del olika summor när det gäller vad Dortmund kommer att kräva för att acceptera en försäljning; enligt The Athletics senaste uppgifter kan det komma att röra sig om så mycket som £130M.

Liverpool är en av många klubbar som sägs vara intresserade av att köpa mittfältaren i sommar och de kan eventuellt sitta på en fördel i förhandlingarna med den tyska klubben. Bild hävdar nämligen att Dortmund identifierat Naby Keita som en ersättare till Bellingham.

Keitas nuvarande kontrakt med Liverpool löper ut i sommar vilket gör att han då kan ansluta till Dortmund gratis, men ett möjligt alternativ för Liverpool om de önskar att involvera Keita i förhandlingarna om Bellingham är att släppa honom till Dortmund redan i januari.

Vid en sådan lösning hävdar Bild att Dortmund till och med skulle vara beredda att låta Bellingham lämna redan i januari.

Liverpool har enligt bland annat Fabrizio Romano en förhoppning om att förlänga Keitas kontrakt. Förhandlingar sägs pågå där Keita ska vara mån om att få klarhet i vilken roll han kommer att ha under Jürgen Klopp efter en förlängning.


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer