– Har mina bästa år framför mig

Bild till nyheten – Har mina bästa år framför mig
Joe Gomez är redo att kämpa om en plats i Liverpoolelvan och känner att har den bästa tiden av karriären framför sig.

Joe Gomez har redan gjort fem startar den här säsongen, nästan hälften av de elva han gjorde under fjolårssäsongen. 

En bidragande faktor till detta har varit skador på mittbackskollegorna Joel Matip och Ibrahima Konate. Gomez  har dock en bra känsla inför framtiden och hoppas att han ska fortsätta att få förtroendet av managern.

– Jag har varit här ganska länge nu, men sett ur ett större perspektiv känner jag att jag fortfarande har mina bästa år framför mig, säger mittbacken till LFC Magazine.

– Jag känner att managern, tränarstaben och lagkamraterna ger mig en bra plattform för att se till att de bästa åren är framför mig.

– Förra året var ett bra år för klubben och vi försöker bygga vidare på det. Den här säsongen startade som ett blankt papper och det är härligt för alla att köra på igen. 

I början av sommaren ryktades det intensivt om att Gomez var på väg bort från klubben. Någon flytt blev det aldrig, istället förlängde engelsmannen sitt kontrakt.

– Att managern stannar är positivt och det finns helt klart möjligheter för oss att fortsätta att utvecklas. Jag är väl medveten om hur lyckligt lottad jag är som fått vara i den här klubben i sju år nu. 

– Det är vårt ansvar att vara redo och ge allt varje dag, att försöka prestera så bra som möjligt för att bidra till laget.

– Jag vill kämpa om en plats i laget och bli så bra som möjligt, det är vad det handlar om för mig, avslutar Gomez.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer