Jota målade i Portugal-seger

Bild till nyheten Jota målade i Portugal-seger
Lördagen innebar landslagsspel för ett flertal Liverpoolspelare.

Diogo Jota fick inleda på bänken i Portugals Nations League-match mot Tjeckien. Halvvägs in i den andra halvleken blev han inbytt och åtta minuter från slutet nickade han in lagets fjärde mål i matchen som slutade i en 4-0-seger.

Kostas Tsimikas startade för Grekland i Nations League-matchen mot Cypern. Det blev ingen vidare lyckad match för grekerna som fick se sig besegrade med 1-0.

Luis Diaz spelade 64 minuter i Colombias träningslandskamp mot Guatemala som colombianerna vann med 4-1.

På ungdomsnivå nätade Oakley Cannonier två gånger om när Englands U19 slog Georgien med 6-0 i en kvalmatch till EM. Även Luke Chambers, Isaac Mabaya och Lee Jonas fick speltid.

Mittfältaren James Balagizi startade för Englands U20-landslag som vann med 2-1 mot Marocko.