​Rykten om Arthur-flytt i januari avfärdas

Bild till nyheten ​Rykten om Arthur-flytt i januari avfärdas
Trots att Arthur varit i Liverpool i endast två veckor har det i Italien börjat ryktas om att han kan skickas tillbaka till Juventus redan i januari. Ryktena avfärdas dock av Guillem Balague.

Under transferfönstrets sista dag förstärkte Liverpool mittfältet genom att plocka in Arthur på lån från Juventus.

Brassen har endast gjort 13 minuter i den röda tröjan, som inhoppare i förlustmatchen mot Napoli i Champions League, men italienska TuttoMercatoWeb hävdar redan nu att Liverpool överväger att avbryta lånet i januari.

Sajten hävdar att Arthur inte är på den nivå som förväntades och att inhoppet mot Napoli var tillräckligt med bevis för att han inte är den spelartyp Jürgen Klopp sökte efter. De skriver att Liverpool "inte vore rädda att avbryta Arthurs låneavtal i januari", särskilt inte om de värvar in ytterligare en mittfältare.

Det är något märkliga uppgifter om mittfältaren med tanke på hur kort tid han spenderat på Merseyside. Och ska man tro journalisten Guillem Balague, som var bland de första att rapportera om Liverpools intresse för Arthur, är det inga uppgifter man bör ta på allvar.

"Liverpool har inte fattat något beslut om att förlänga lånet eller köpa Arthur men de har inga planer på att skicka tillbaka honom i januari. De bedömer honom fortfarande," skriver Balague på Twitter.

"Faktum är att tränarstaben har berömt honom för den förståelse för systemet och den kvalitet han har uppvisat."

"Han har skippat lediga dagar för att fortsätta att träna eftersom han vet att han måste komma ikapp för att klara av kraven. Han har ett individuellt träningsschema som ska hjälpa honom att komma i form eftersom han inte hade någon ordentlig försäsong. Det är normalt med tanke på att han inte varit i matchform."

Arthur lånades in som ett extra alternativ på mittfältet på grund av de många skadorna, men nu är Thiago tillbaka och Jordan Henderson samt Curtis Jones ska inte vara långt borta från comeback, så han kommer troligen att få den tid han behöver på träningsplanen innan han på allvar får chansen att visa upp sina kvaliteter i matchsituationer. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer