​"Liverpool leder racet om Bellingham"

Bild till nyheten ​"Liverpool leder racet om Bellingham"
Jude Bellingham fortsätter att ryktas till Liverpool. Enligt Telegraph befinner sig klubben i en bra position för ett värvningsförsök nästa sommar.

Borussia Dortmunds supertalang Jude Bellingham har länge sagts stå högt upp på Liverpools önskelista när det gäller potentiella förstärkningar på mittfältsfronten.

En värvning under det gångna transferfönstret var dock inte möjlig, samstämmiga uppgifter från både engelsk och tysk press har gjort gällande att Dortmund helt enkelt inte var beredda att överhuvudtaget inleda samtal om en försäljning av 19-åringen efter försäljningen av Erling Haaland.

Istället förväntas det bli en dragkamp mellan de största klubbarna i Europa om Bellinghams signatur efter den pågående säsongen - och Liverpool sägs ligga bra till. Telegraphs Mike McGrath, som vanligtvis är en trovärdig källa när det kommer till transfernyheter, hävdar att The Reds leder racet om ett Bellingham-köp nästa sommar.

Spekulationerna om mittfältarens framtid lär fortsätta på högvarv under säsongens gång, men själv är han fullt fokuserad på att prestera så bra han kan i Dortmund-tröjan.

– Klubben har gjort mycket för mig, de fick mig att känna mig välkommen så fort jag kom hit. De har gett mig möjligheten att utvecklas. Att blunda för det och blicka in i framtiden vore respektlöst, sa han inför onsdagens Champions League-match mot Manchester City, där han för övrigt gjorde ett vackert mål.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer