Glatzels skadeproblem fortsätter

Bild till nyheten Glatzels skadeproblem fortsätter
Utlånade Paul Glatzel hann endast göra 13 minuter i sin comeback för Tranmere innan han skadade sig på nytt.

Paul Glatzel har inte haft det lätt under de senaste åren. En allvarlig knäskada hämmade hans fina framsteg i Liverpools akademi och efter utlånet till Tranmere förra säsongen har problemen fortsatt för den 21-årige anfallaren.

Fjolårssäsongen avslutades redan i mars för Glatzel som ådrog sig en allvarlig skada i baksida lår i en match mot Mansfield. Han återvände till AXA Training Centre för rehabilitering men lånades ut till Tranmere igen i slutet av sommarens transferfönster.

Efter sex månaders skadefrånvaro kunde anfallaren i tisdags äntligen göra comeback som inhoppare i Tranmeres match mot Bradford City. Det skulle dock bli en mardrömscomeback då han efter en knapp kvart på planen tvingades utgå med en känning i just baksidan av låret.

– Jag tror att han sträckte ljumsken, det är förkrossande för honom, säger Tranmeres manager Micky Mellon till klubbens officiella hemsida.

– Han är förkrossad eftersom han jobbat så hårt för att komma tillbaka. Det är själsdödande, inte sant? Vi kommer undersöka det närmare under det kommande dygnet och för honom betyder det ännu ett problem att tvingas hantera.

Förhoppningsvis är det endast ett mindre bakslag för Glatzel. Enligt Thisisanfield.com är det många supportrar som känner att Mellon stressade fram en comeback för anfallaren på grund av Tranmeres svaga form. 

Skulle skadan vara så pass allvarlig att en längre rehabilitering väntar kommer Glatzel troligen att återvända till AXA Training Centre för att genomföra den med bästa möjliga förutsättningar.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer