​Stolt över att ha Salah som lagkamrat

Bild till nyheten ​Stolt över att ha Salah som lagkamrat
Luis Diaz hoppas kunna lära mycket av Mohamed Salah under de kommande åren.

Luis Diaz blev snabbt en viktig spelare för Liverpool efter övergången från Porto i slutet av transferfönstret i januari. Sedan dess har hans roll i laget blivit ännu viktigare med tanke på Sadio Manés flytt till Bayern München.

Som en del av en offensiv trio med Mohamed Salah till höger ser Diaz goda möjligheter att fortsätta lära, utvecklas och bli ännu bättre.

– Det är fantastiskt för mig att kunna spela tillsammans med Mo, säger colombianen till Sky Sports.

– Jag har sett honom på tv i så många turneringar och jag skulle säga att jag är stolt över mig själv att jag har nått till en position där jag kan dela upplevelser tillsammans med honom, bära samma tröja och vara hans lagkamrat. Det är verkligen speciellt.

– Att spela bredvid en spelare som honom varje dag hjälper dig att utvecklas, inte bara som spelare utan även som person. Han är en fantastisk person och vi har ett väldigt speciellt band mellan oss, mellan alla spelare egentligen.

Liverpools säsongsstart har varit allt annat än lyckad med kryss mot Fulham och Crystal Palace följt av en förlust mot Manchester United. I matchen mot Palace var det Diaz vackra mål som räddade en poäng inför hemmafansen.

– Jag vill tacka Gud för att jag gjorde det målet. Det hjälpte oss att ta en väldigt viktig poäng så jag blev väldigt glad när jag gjorde det, säger anfallaren.

– Det är viktigt att jag tar mig till lägen där jag kan göra mål.

– Supportrarna, jag kände direkt att det finns en enormt stark passion, respekt och kärlek gentemot mig. Jag kände det omedelbart. Jag känner att de är de bästa supportrarna som finns.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer