​– Sammanhållningen är nyckeln för oss

Bild till nyheten ​– Sammanhållningen är nyckeln för oss
Jürgen Klopp lyfter i dagens matchprogram fram vikten av det starka bandet mellan spelare och supportrar i jakt på nya framgångar säsongen 2022/23.

Efter den inhemska cupdubbeln förra säsongen har Liverpool adderat Darwin Nunez, Fabio Carvalho och Calvin Ramsay till truppen. Det är där Jürgen Klopp tar avstamp sin text i matchprogrammet.

"Vi har några nya ansikten i truppen och självklart kommer de att få synas. Om inte ikväll så med all säkerhet under säsongens gång."

"Någonting som är väldigt positivt är att de redan anpassat sig bra till sin nya omgivning, det gäller både klubben, staden och omklädningsrummet."

"Liverpool är en välkomnande stad så det är rimligt att vi är en välkomnande klubb. Jag vet att våra supportrar ger spelare ett speciellt välkomnande oavsett om spelarna varit här en månad eller ett årtionde."

"Den typen av sammanhållning är en nyckel nu, precis som när jag först kom hit och under förra säsongen när vi tillsammans kämpade på alla fyra fronter in i det sista. Talang och hårt arbete har varit kärnan i allt vi har gjort och uppnått men jag har varit med så pass länge att jag vet att sammanhållningen är minst lika viktig."

"Att vara en klubb - supportrar och ett lag på samma sida - ger oss så mycket. Jag vet inte om det är möjligt, men tänk hur det hade varit om vi kan bygga vidare på detta ännu mer. Det är att be om mycket men vi kan väl ge det ett försök."

"Det här är endast den andra matchen. Det är så mycket fotboll som ska spelas och så mycket kommer att hända från nu till dess att säsongen är över så det är finns ingen anledning att försöka att förutspå någonting. Men det jag kan lova är att vi kommer att fortsätta att jobba hårt för att vara så bra som vi bara kan."

"Inte ens det garanterar framgång men det ger oss en chans till att lyckas. Det har inte fungerat särskilt innan fram till idag så låt oss fortsätta."

Källa: Liverpoolfc.com.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer